Politica de confidentialitate

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Societatea Magie in roll-on SRL, înregistrată cu nr. J8/728/2022, cod fiscal 45774583 denumita si “Operatorul”, colecteaza si prelucreaza datele personale, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal. Rolul prezentei informari este de a va explica modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate si scopul in care acestea sunt folosite ca urmare a utilizarii site-ului www.magieinrollon.ro
Va rugam sa cititi cu atentie aceasta informare.

Categorii de date personale ce pot fi prelucrate de catre Magie in roll-on SRL prin intermediul site-ului www.magieinrollon.ro

1. Date personale de identificare (nume, prenume, telefon, adresa:strada, numar, apartament, localitate judet, e-mail, adresa IP). Aceste date sunt necesare in vederea incheierii contractului de vanzare la distanta si in vederea intocmirii documentelor financiar-contabile conform legii (exemplu factura fiscala, efectuarea inregistrarilor contabile cu respectarea legii). Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea incheierii contractului la distanta si procesarea comenzilor transmise online pe www.magieinrollon.ro
2. Date privind istoricul produselor achizitionate. Datele sunt colectate in vederea generarii de rapoarte si studii interne si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite. Vom analiza istoricul de cumpărături și vom folosi detalii despre produsele pe care le-ați achiziționat anterior pentru a vă face sugestii pentru alte produse de care ați putea fi interesat
Vom păstra informațiile privind vizitele tale recente pe site-ul nostru și felul cum vă deplasați în diferite secțiuni ale site-ului pentru a analiza modul în care oamenii utilizează site-ul pentru a-l face mai intuitiv

Scopul in care datele personale sunt utilizate

Magie in roll-on SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:
– crearea profilului in cadrul siteului;
– incheierea contractului de vazare-cumparare la distanta in vederea onorarii comenzilor, conform legii;
– realizarea operatiunilor/inregistrarilor financiar-contabile precum facturare, conform legii;
– marketing, pentru informarea si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite. Vom analiza istoricul de cumpărături și vom folosi detalii despre produsele pe care le-ați achiziționat anterior pentru a vă face sugestii pentru alte produse de care ați putea fi interesat.
– efectuarea de analize statistice. Vom analiza istoricul de cumpărături și vom folosi detalii despre produsele pe care le-ați achiziționat anterior pentru a vă face sugestii pentru alte produse de care ați putea fi interesat
Vom păstra informațiile privind vizitele tale recente pe site-ul nostru și felul cum vă deplasați în diferite secțiuni ale site-ului pentru a analiza modul în care oamenii utilizează site-ul pentru a-l face mai intuitiv
– solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor;

Colectarea si prelucrarea datelor dumneavoastra pentru scopurile mentionate mai sus, are ca temei:

– consimtamantul dumneavoastra;
-interesul legitim al operatorului
-indeplinirea obligatiilor legale de catre operator in materie financiar-contabila

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

– autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor precum si cele din domeniul medical, organele statului competente in materie penala), ca urmare a unei obligatii legale a Operatorului;
– furnizorii implicati in mod direct/indirect in procesul de asigurare a bazei de date (dezvoltatori de servicii/mentenanta/dezvoltare IT/plati online);
– catre angajati ai Magie in roll-on SRL, care datorita atributiilor de serviciu intra in contact cu datele dumneavoastra ori potrivit atributiilor de serviciu au obligatia de a gestiona baza de date cu pastrarea confidentialitatii informatiilor.
– furnizorul de servicii de curierat „Urgent Cargus” SRL in vederea livrarii comenzii dumneavoastre

Transferul datelor personale intr-o tara din afara Zonei Economice Europene(Spatiul Economic European si Confederatia Elvetia)

Magie in roll-on SRL nu va transfera datele personale catre alte companii in exteriorul Zonei Economice Europene.

Stocarea datelor personale

Datele personale utilizate la intocmirea facturilor vor fi stocate pe o durata de 10 ani conform legislatiei financiar-contabile.
Datele personale din cadrul siteului www.magieinrollon.ro sunt pastrate in cadrul siteului atata timp cat dumneavoastra nu ati sters contul.

Masuri de securitate

Informațiile, inclusiv datele personale primite pe serverele noastre vor fi înregistrate, utilizate, stocate și organizate pe servere protejate, unde este găzduit și site-ul propriu-zis, precum și pe orice alte suporturi care permit astfel de operațiuni, în condiții de securitate optimă, prin mijloace adecvate
Serverele pe care sunt stocate informatiile cu caracter personal precum si statiile de lucru (computere) sunt mentinute în condiții de securitate optimă, prin mijloace adecvate.

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale:

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:
1. Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
3. Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
4. Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
5. Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
6. Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
7. Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de computer sau, dacă este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
9. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru motivul refuzului. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
10. Dreptul la ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
11. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.
Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru intrebari suplimentare cu privire la aceasta Notificare sau in legatura cu utilizarea de catre Magie in roll-on SRL a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand numele dumneavoastra, adresa postala sau de e-mail (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon si scopul cererii.
Ne puteti contacta:
– prin e-mail – la adresa: [email protected]

Actualizarea prezentei Notificari privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Prezenta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic pagina web a companiei www.magieinrollon.ro – „Termenii si Conditiile Generale de Vanzare”

Corectarea datelor

Pentru orice erori legate de datele introduse de dvs., vă rugăm să ne contactați la [email protected]