Intrebari frecvente

Magie in Roll-on

Despre uleiuri

Sunt sticlute de 10 ml, de culoare inchisa (pentru a pastra intacte proprietatile uleiurilor esentiale) in care se afla un amestec potrivit de ulei de cocos si uleiuri esentiale 100% naturale, bio. Perfect diluat, gata de inhalat si aplicat pe piele.
Roll-on-urile de pe aceasta pagina contin numai uleiuri esentiale 100% naturale si organice. Intrunesc standardele cele mai inalte, recunoscute de comunitatile internationale. Nu contin chimicale, ci 100% cele mai bune “informatii’ din plante.

Cand este aplicat pe piele, uleiul essential traverseaza tesutul cutanat, si apoi trece in circulatia sanguina la nivelul dermei si al stratului mai profund al pielii (hipoderma). Se disperseaza apoi, in tot organismul.

Ambalate practic, in sticlute care pot fi luate oriunde, sunt extraordinar de usor de folosit. Trebuie doar sa desfacem capacul si sa inhalam sau aplicam pe piele (evitand zonele sensibile). Roll-on-urile utilizate pentru relaxare, se aplica pe tample, piept, ceafa, pliul cotului si incheieturi. Inhalam profund si starea ni se schimba in bine.

Pentru adultii fara probleme deosebite de sanatate, aplicate corespunzator, roll-on-urile pot fi folosite alternativ, de-a lungul unei zile.

Uleiurile pot fi inhalate si aplicate chiar si din ora in ora, in functie de nevoie, varsta si sensibilitate. Incepeti cu aplicari mai rare si daca nu exista manifestari neplacute, puteti aplica mai des.

Nu aplicați uleiuri esențiale sau roll-on-urile magice, în ochi, mucoase și alte zone sensibile.

În cazul in care totuși se întâmplă acest lucru, NU clătiți cu apă, ci stergeti ușor cu o cârpă curata si moale și ungeți locul cu putin ulei vegetal simplu (de cocos, măsline sau chiar floarea soarelui) pentru a diminua efectele neplăcute.

Evitați expunerea la soare sau la o lampa UV in următoarele 8 ore aplicării uleiurilor esențiale. Unele uleiuri, (portocală, bergamotă, lămâie, mandarină, dar nu doar acestea), pot declanșa un efect fotosensibilizator, provocând iritații sau chiar bășici.

A nu se folosi de persoanele cu risc de epilepsie.

A se evita folosirea în primul trimestru de sarcină si a se folosi cu precauție atât după aceea, cât și în timpul alăptării. Mare atenție printre altele, la: uleiurile de busuioc, camfor, scorțișoară, cedru, fenicul, ienupar, salvie, rozmarin, cimbru de grădină, mesteacăn, coada șoricelului si wintergreen.