Misiune

Am creat aceasta pagina, pentru a impartasi cu bucurie, informatiile despre beneficiile uleiurilor esentiale. Pentru a ajuta cat mai multe persoane sa-si gaseasca echilibrul fizic si emotional, int-un mod simplu, natural si eficient. Toate roll-on-urile contin uleiuri esentiale pure, 100% naturale si organice.

Am vrut ca utilizarea lor sa fie simpla, intuitiva si foarte satisfacatoare. Stim ca la inceput poate fi coplesitor sa alegem dintr-o gama larga de uleiuri, si o multitudine de firme, sa le diluam corespunator sau sa le amestecam potrivit. De aceea, am creat roll-on-urile magice. Sunt gata preparate si diluate conform sfaturilor specialistilor. Trebuie doar sa desfacem capacul sticlutei, sa inhalam aroma superb mirositoare si sa aplicam pe piele. Atat de simplu, dar extrem de eficient.

Valori

Cand este vorba despre sanatate, nu exista compromisuri. 

Folosim doar uleiuri pretioase, 100 % naturale, pure si organice. Total fara chimicale. Nealterate. Supuse unor analize si teste riguroase, inainte de a fi vandute de producator. Uleiurile esentiale 100% pure si terapeutice, reprezinta cele mai sigure si mai benefice uleiuri esentiale disponibile.

Despre mine

Eu sunt Andreea. Pasiunea mea pentru aromaterapie a început in 2016, din dragoste pentru copiii mei. Căutam o metodă blândă, naturală și eficientă, cu care să-i tratez la fiecare răceală sau durere. Descoperisem de vreo 10 ani homeopatia, dar îmi doream sa cunosc si mai în profunzime puterea plantelor. Când am întâlnit uleiurile esențiale, am știut că am găsit metoda perfectă de susținere a organismului in vindecare. Beneficiile si versatilitatea lor, m-au făcut să vreau să învăț mai multe despre ele și să încerc diverse combinații, pentru copii și restul familiei. Aveau rezultate uimitoare, de fiecare dată! Apoi, m-am înscris la cursuri internaționale de aromaterapie, am participat la diferite prezentări și de aici, următorul pas, a fost sa creez roll-on-urile magice. Ca toată lumea să le poată folosi și să se poate bucura de puterea uimitoare a uleiurilor esențiale pure, bio și cu înalt grad terapeutic.