ULEIURI ESENTIALE

Beneficii pentru organism

Utilizarea uleiurilor esențiale nu este doar o modă trecătoare, ci o tradiție străveche, ce-și are începuturile cu secole în urmă, în diferite civilizații din întreaga lume.

Cu structuri chimice unice, fiecare roll-on magic, are o varietate de beneficii. Unele roll-on-uri au proprietăți calmante și de stabilizare, în timp ce altele sunt concepute pentru a fi energizante și revigorante.

Deoarece corpul nostru trece printr-o serie de emoții și stări fizice de-a lungul unei zile, roll-on-urile magice ne pot ajuta să gestionăm și să menținem starea de bine, pe toată durata ei, într-un mod 100% natural.

din

2016

le oferim celor interesati

1000

+

persoane ajutate

Nature oil with wildflowers on a old wooden background

CE SIMTIM CAND

Deschidem un roll-on magic, preparat si gata de folosire?

Prima oară simțim un buchet complex de arome. 

Apoi, se detașează “notele” de vârf, uleiurile care sunt detectate primele, au pregnanța cea mai puternică dar și rata de evaporare cea mai rapidă.
Urmeaza apoi, aroma principală, care se simte la 10-45 de minute după aplicare si poate dura, de la câteva ore, la câteva zile. In cele din urma, iese la suprafață nota de bază, care se mai numește si “de fixare” sau “esențială”. Aroma acesteia poate sa dureze mai multe zile și, împreună cu celelalte două “note”, creează nucleul bine conturat al unui amestec, ce ni se dezvăluie treptat.

Știați că uleiurile esențiale sunt folosite acum în spitale? Recunoscute pentru capacitatea lor de a trata anxietatea, depresia și infecțiile, din ce în ce mai mulți profesioniști din domeniul medical trec de partea lor. De fapt, mulți aromaterapeuți sunt la baza medici.

Potrivit unui studiu, pacienții care au inhalat ulei de lavandă inainte de operatii, au raportat că sunt mai puțin îngrijorați de operația lor, comparativ cu grupul de control. „Există dovezi clare că uleiurile esențiale pure sunt eficiente în tratarea infecțiilor virale, bacteriene, fungice și parazitare și în ameliorarea dificultăților de somn și a durerii”, spune dr. Wolfgang Stefiltsch, vicepreședintele Asociației Austriace de Aromaterapie și Îngrijirea aromelor. „Uleiurile pot, de asemenea, îmbunătăți starea de spirit, reducand anxietatea, depresia și stresul”.